Well well well....hur blev då resultat av mitt fantastiska franskinspirerade bröd? Jo det blev faktiskt bra, mycket bra till och med. Precis som jag ville ha det. Använde mig av ett recept som jag hittade av Jan Hedh som var rätt enkelt MEN det var rätt tufft att knåda brödet för hand i 30 minuter då jag inte hade bakmaskin. Mina ömma handleder och armar till trots så blev det ett fint bröd, så pass fint att det fick sällskapa med hemgjord kycklingsoppa, jordgubbspaj, syrianska bröllop och fina glada vänner. Finfint en måndag.
manitoba rules! testa även vetemjöl från öland, letar och letar efter det men hittils förgäves... även det ska ha hög proteinhalt. Puss Evert
SvaraRaderaja det är jättesvårt att få tag på Ölandsvete häruppe, jag vet att det säljs längre söderut men det är konstigt att det inte tagit sig hit ännu. Får hålla sig till godo med dinkel så länge
SvaraRadera